Keičiant prieskonius kiekvieną kartą galima išgauti naują skonį.

REKLAMA

Ingredientai:

  • vištienos šlaunelės – 1 kg.
  • česnakai – 3 skiltelės
  • druska ir prieskoniai pagal skonį

Gaminimas:

REKLAMA
  1. Paimame vištienos šlauneles, jas nuplauname, išimame kaulus ir nuimame odą.
  2. Verdame mėsą, kol suminkštės, tada smulkiai supjaustome arba permalame su mėsmale kartu su česnaku.
  3. Mėsą sudedame į dubenį, suberiame druską, pipirus, prieskonius, įpilame vištienos sultinio, viską išmaišome.
  4. Faršą padedame 10 valandų į šaldytuvą.
  5. Tada išimame, formuojame vyniotinį, perrišame virvele ir kepame iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
  6. Naminė dešra jau paruošta!

Gero apetito!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].