Šis pyragas tiesiog tirpsta burnoje…

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA

2 puodelių miltų;

REKLAMA

1 kg obuolių;

REKLAMA

150 g sviesto;

REKLAMA

0,5 šaukšto greitinės;

REKLAMA

1/2 šaukštelio sodos;

REKLAMA

1 šaukštelio acto;

REKLAMA

1 valgomojo šaukšto cukraus;

REKLAMA

1 kiaušinio.

REKLAMA

Gaminimas:

  1. Persijokite miltus ir sumaišykite su minkštu sviestu. Supilkite 0,5 stiklinės vandens ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

2. Į tešlą įpilkite sodą, sumaišytą su actu, išminkykite minkštą tešlą, kad neliptų prie rankų.

REKLAMA

3. Nulupkite obuolius, išimkite šerdį ir supjaustykite plonomis riekelėmis.

REKLAMA

4. Tešlą įtieskite į kepimo indą, tada suberkite obuolius.

REKLAMA

5. Kremui sumaišykite 1 puodelį grietinės, 1 šaukštą cukrus, kiaušinį ir 2 šaukštus miltų, išmaišykite viską su maišytuvu. Kremas turi būti skysta.

REKLAMA

6. Supilkite kremą ant tešlos su obuoliais ir pašaukite kepti 200 laipsnių temperatūroje 45-50 minučių.

REKLAMA

7. Atvėsinkite pyragą ir pabarstykite cukraus pudra.

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].