Kopūstai su malta mėsa tikrai taps jūsų nauju mėgstamiausiu vakarienės patiekalu. Šis sveikas patiekalas nepaliks abejingų.
REKLAMA
Ingredientai:
- malta mėsa – 450 g
- kopūstai – 450 g
- svogūnai – 1 vnt.
- morkos – 2 vnt.
- vyšniniai pomidorai – 8 vnt.
- česnakai – 2 skiltelės
- druska, paprikos ir juodieji pipirai – pagal skonį
- pomidorų padažas – 250 ml
- petražolės – pagal skonį.
REKLAMA
Gaminimas:
Smulkiai supjaustykite svogūną ir pakepinkite augaliniame aliejuje, tada suberkite išspaustą česnakus. Sudėkite tarkuotas morkas ir pomidorus, supjaustytus ketvirčiais, pasūdykite daržoves.
REKLAMA
Tada į daržoves sudėkite faršą, įberkite pipirų ir užpilkite pomidorų padažą. Troškinkite apie 10 minučių, tada į keptuvę suberkite susmulkintus kopūstus ir troškinkite dar 15 minučių. Patiekite patiekalą apibarstę šviežiomis žolelėmis. Skanaus.
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].