Blyneliai su šviežiomis žolelėmis puikiai tinka prie įvairių patiekalų ir salotų.

REKLAMA

Juos galite naudoti net vietoj duonos ar įdaryti įvairiais įdarais. Puikus receptas iš „YouTube“ kanalo!

REKLAMA

Jums reikės:

  • Kefyro arba grietinės 200 ml;
  • Sodos 1 šaukštelio;
  • Kiaušinių 2 vnt.;
  • Žiupsnelio druskos;
  • Aliejaus 2 valgomų šaukštų;
  • Miltų 5 valgomų šaukštų;
  • Bulvių 4 vnt.;
  • Krapų ryšulėlio.

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Grietinę arba kefyrą sumaišykite su soda.

REKLAMA

Kiaušinius su druska išplakite plaktuvu.

REKLAMA

Įmaišykite kefyro mišinį, įpilkite aliejaus.

REKLAMA

Suberkite miltus ir išminkykite tešlą iki vientisos masės.

REKLAMA

Krapų ryšulėlį smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su tešla.

REKLAMA

Bulves sutarkuokite stambia tarka ir pagal skonį sumaišykite su druska bei pipirais.

REKLAMA

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir paskleiskite ploną tarkuotų bulvių sluoksnį, po to įpilkite ploną tešlos su krapais sluoksnį.

REKLAMA

Kepkite uždengę dangčiu ant vidutinės ugnies, apverskite ir kepkite iš kitos pusės.

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].