Šiandien galite paruošti itin skanius, įdarytus mėsos suktinukus pagal paprastą receptą iš „YouTube“ kanalo.

REKLAMA

Jums reikės:

REKLAMA
  • 200 g sviesto
  • 20 g krapų
  • 5 g džiovintų česnakų
  • 10 g petražolių
  • 500 g kiaulienos
  • 200 g džiūvėsėlių
  • 100 g miltų
  • 5 g druskos
  • 5 g juodųjų pipirų
  • 200 ml alaus
  • 1 l aliejaus

Gaminimo eiga:

Mėsos riekeles sudėkite ant lentelės, uždenkite maistine plėvele ir švelniai išmuškite.

REKLAMA

Mėsą pasūdykite ir pagardinkite prieskoniais.

REKLAMA

Nedideliame dubenyje sudėkite minkštą sviestą, suberkite krapus, petražoles ir džiovintą česnaką.

Mišinį gerai išmaišykite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir 30 minučių padėkite į šaldiklį.

REKLAMA

Šaldytą sviesto mišinį supjaustykite kubeliais, sudėkite ant išmuštos mėsos, tada susukite į vyniotinį.

REKLAMA

Paruoškite 2 indelius – vieną su džiūvėsėliais, o kitą – su miltais.

REKLAMA

Į miltų indą įberkite druskos, juodųjų pipirų, įpilkite alaus ir išmaišykite.

Suktinuką pamirkykite  šiame mišinyje, dėkite į indą su džiūvėsėliais ir kruopščiai apvoliokite iš visų pusių.

REKLAMA

Taip suvyniotus suktinukus kepkite įkaitintame aliejuje apie 10 minučių, kol taps auksinės spalvos.

REKLAMA

Jei jie tolygiai apkepė iš abiejų pusių, galite patiekti šį gardų mėsos skanėstą.

Skanaus!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].