Šis vyniotinis tikrai sužavės visus prie stalo ne tik savo skoniu, bet ir išvaizda!

REKLAMA

Tiesiog jį supjaustykite ir stebėkite visų reakcijas.

REKLAMA

Viršų galite papuošti ištirpintu šokoladu ir baltojo šokolado glajumi.

Jums reikės:

REKLAMA

Tešlai:

  • 6 vnt. kiaušinių
  • 200 g cukraus
  • 6 šaukštų aliejaus
  • 200 g paprastų miltų
  • 2 šaukštų kakavos
  • 2 šaukštų vandens

Glajui:

REKLAMA

  • Juodojo šokolado
  • Baltojo šokolado

Gaminimo eiga:

REKLAMA
  1. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.
  2. Kiaušinių baltymus išplakite su šiek tiek cukraus, kol baltymai taps balti ir blizgūs.
  3. Kiaušinių trynius išplakite su kita puse cukraus iki šviesių putų.
  4. Į kiaušinių trynius ir cukrų supilkite aliejų, ir suplakite.
  5. Atsargiai įmaišykite persijotus miltus ir kiaušinių baltymus.
  6. Miltus ir išplaktus baltymus dėkite neskubėdami, kol abu ingredientai gerai įsimaišys į masę.
  7. Į mažesnę tešlos dalį įmaišykite kakavą ir vandenį.
  8. Sudėkite kakavos tešlą į konditerinį maišelį.
  9. Atsargiai paskleiskite ant šviesios tešlos, kad padengtumėte visą paviršių.
  10. Mediniu pagaliuku perbraukite tešlą iš kairės į dešinę per visą kepimo skardos paviršių.
  11. Tada pasukite skardą 90° kampu ir pakartokite procesą.
  12. Kepkite 170°C temperatūroje apie 10 minučių.
  13. Tada apverskite biskvitą ant švarios kepimo skardos ir dar šiltą suvyniokite .
  14. Galite papuošti šokoladiniu glajumi.
  15. Kai atvės, supjaustykite.

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].