Jums reikės:

REKLAMA

800 g jautienos su kaulu

1 svogūno

REKLAMA

1 saldžiosios paprikos

2 morkų

REKLAMA

400 g pomidorų

2-3 šaukštų tkmali padažo

REKLAMA

2-3 šaukštų adžikos ar kito aštraus padažo

3 šaukštų ryžių

REKLAMA

4 česnako skiltelių

1 valgomojo šaukšto druskos

REKLAMA

1 arbatinio šaukštelio cukraus

Lauro lapo, juodųjų pipirų žirnelių, žolelių

REKLAMA

Kaip gaminti?

Jautieną virkite valandą, į sultinį įberkite druskos, cukraus ir kitų prieskonių. Virkite dar pusvalandį ir išimkite mėsą.

REKLAMA

Jautieną supjaustykite gabalėliais ir suberkite atgal į sultinį.

Smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite morkas, nulupkite pomidorus ir supjaustykite kubeliais, saldžiąją papriką supjaustykite griežinėliais.

REKLAMA

Troškinkite daržoves augaliniame aliejuje, įberkite smulkinto česnako, troškinkite, kol suminkštės.

Į sultinį suberkite ryžius, virkite 10 minučių.

REKLAMA

Į sultinį supilkite padažus, sudėkite troškintas daržoves. Jei reikia, įberkite dar šiek tiek druskos.

Patiekite su grietine ir smulkintomis žolelėmis.

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].