Puikus ir paprastas makaronų su malta mėsa patiekalas.

REKLAMA

Mes radome šį receptą jums „YouTube“ kanale.

Jums reikės:

REKLAMA
  • 300 g maltos mėsos
  • 1 svogūno
  • 1 arbatinio šaukštelio druskos
  • 1 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
  • 1 arbatinio šaukštelio paprikos miltelių
  • 250 g makaronų
  • 3 kiaušinių
  • 50 ml grietinėlės
  • 1 svogūno
  • Druskos ir pipirų pagal skonį
  • 200 g mocarelos sūrio

Gaminimo eiga:

Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje.

REKLAMA

Virkite tik 5 minutes, ir jiems išvirus nedelsdami nupilkite visą vandenį.

REKLAMA

Tada smulkiai supjaustykite svogūną.

REKLAMA

Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir suberkite svogūną – pakepinkite, kol įgaus auksinę spalvą.

Įdėkite maltos mėsos, pagardinkite druska ir pipirais, leiskite jai apie 5 minutes pasimarinuoti ir po to taip pat apkepkite.

REKLAMA

Paruoškite kepimo indą aukštesniais kraštais.

REKLAMA

Į jo dugną sudėkite pusę turimų makaronų.

REKLAMA

Ant makaronų sudėkite mėsą ir likusius makaronus.

REKLAMA

Kiaušinius sumaišykite su grietinėle, druska, pipirais ir kario prieskoniais.

REKLAMA

Užpilkite gautą mišinį ant makaronų ir mėsos viršaus, ir kepkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

REKLAMA

Pabarstykite tarkuotu sūriu ir dar kepkite apie 5-10 minučių.

REKLAMA

Viskas baigta!

Linkime gero skonio!

Vaizdo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].