Ypatingai skanus kremas tortams ir pyragams. Prireiks tik 3 ingredientų

Sunku įsivaizduoti skanų pyragą ar tortą be saldaus ir subtilaus kremo. Jei mėgstate kreminius sluoksnius tarp pyragų, bet parduotuvėse esančių produktų sudėtis jums netinka, siūlome naudoti paprastą naminio kremo receptą. Šis kremas paruošiamas greitai ir lengvai, ir nepalieka abejingų.

REKLAMA

Iš riebios grietinėlės gaunama puri masė, kurią galima patiekti kaip desertą. Pridėkite saują uogų ir papuoškite mėtų lapeliu, kad skanėstas būtų patrauklesnis. Taip pat toks kremas idealiai tinka prie bet kokių kepinių.

Jums reikės:

  • Sviesto 200 g
  • Pieno 200 ml
  • Cukraus pudros pagal skonį

Gaminimas:

Norėdami paruošti kremą, sumaišykite neriebų pieną ir sviestą.

REKLAMA

kremas

Pastatykite mišinį ant silpnos ugnies. Retkarčiais pamaišydami, leiskite sviestui visiškai ištirpti ir nedelsdami nukelkite nuo viryklės, masės užvirti nereikia.

REKLAMA

Plakite mišinį mikseriu 5-10 minučių, priklausomai nuo jūsų turimo prietaiso galios.

REKLAMA

kremas

Kai ant paviršiaus atsiranda stora plėvelė, supilkite išplaktą masę į indą ir laikykite šaldytuve mažiausiai 6 valandas.

REKLAMA

Į atvėsusią masę suberkite cukraus pudrą ir viską išplakite iki standžios, vienalytės masės.

REKLAMA

kremas

Su tokiu sviestiniu kremu gaunami nuostabūs eklerai – klasikinis desertas, kuris akimirksniu dingsta nuo stalo. Tai tikrai naudingas ir vertingas receptas! Nepamirškite pasidalinti juo su draugais.
REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].