Ingredientai:

REKLAMA
  • grietinėlė 30–35 % – 100 ml,
  • juodasis šokoladas – 150 g,
  • kakava – 2 valg. š.,
  • apelsino žievelės – 10 g.

Gaminimo eiga:

Į grietinėlę supilkite tarkuotą žievelę ir užvirkite.

REKLAMA

Supilkite šokoladą, sukapotą gabalėliais, išmaišykite, kad šokoladas ištirptų.

Masę dėkite į šaldytuvą porai valandų.

REKLAMA

Suformuokite kamuoliuko formos saldainius ir apvoliokite kakavoje.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].