Ingredientai:
REKLAMA
- grietinėlė 30–35 % – 100 ml,
- juodasis šokoladas – 150 g,
- kakava – 2 valg. š.,
- apelsino žievelės – 10 g.
Gaminimo eiga:
Į grietinėlę supilkite tarkuotą žievelę ir užvirkite.
REKLAMA
Supilkite šokoladą, sukapotą gabalėliais, išmaišykite, kad šokoladas ištirptų.
Masę dėkite į šaldytuvą porai valandų.
REKLAMA
Suformuokite kamuoliuko formos saldainius ir apvoliokite kakavoje.
Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].