Ingredientai:

REKLAMA
  • Miltai – 250 gramų
  • Sviestas – 125 gramai
  • Cukrus – 3 valgomieji šaukštai + apvoliojimui
  • Mineralinis vanduo su burbuliukais – 60 ml

Paruošimas:

  1. Sviestą supjaustykite mažais gabalėliais, suberkite persijotus miltus ir trinkite rankomis, kol pasidarys trupiniai.
  2. Tada įberkite cukraus ir įpilkite mineralinio vandens, kuris turi būti kambario temperatūros, greitai sumaišykite tešlą.
  3. Iš tešlos iškočiokite rutuliukus, uždenkite juos plastikine maistine plėvele ir padėkite valandai į šaldytuvą.
  4. Tada išimkite tešlą, padalykite į 24 dalis, susukite į mažus rutuliukus ir padarykite cilindriuko pavidalą.
  5. Kiekvieną tokį cilindriuką apvoliokite cukruje ir padarykite žiedelį.
  6. Sudėkite žiedelius ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi
  7. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Malonaus skonio prie arbatos!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].