Cukinijų vyniotinis su įdaru. Skaniau nei kepsniai!

Paprastos cukinijos sumaniose rankose per kelias minutes gali tapti patiekalu, kuris nuo stalo dings greičiau nei kepsniai.

REKLAMA

Šio patiekalo pagrindas, žinoma, bus cukinijos. Supjaustykite jas labai plonais griežinėliais, pagardinkite druska ir paskleiskite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.

REKLAMA

Išplakite 8 kiaušinius, pridėkite druskos ir pipirų. Užpilkite mišinį ant cukinijų ir pašaukite į orkaitę 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

REKLAMA

Kol kepa pagrindas, pasiruoškite įdarą. Smulkiai supjaustykite 100 g svogūno ir sudėkite į keptuvę, pridėkite tris skilteles susmulkinto česnako, 500 g maltos vištienos, druskos, pipirų, 200 ml sultinio ir 200 ml grietinėlės. Apkepkite, kol suminkštės, tada pridėkite 200 g grietinės ir gerai išmaišykite

REKLAMA

Kai pagrindas iškeps, galima pradėti ruošti vyniotinį.

REKLAMA

Ant viršaus tolygiai paskleiskite 200 g tarkuoto sūrio, o ant jo – ką tik paruoštą įdarą.

REKLAMA

Susukite vyniotinį. Tai lengva padaryti pasitelkiant cukinijų pagrindui naudotą kepimo popierių.

REKLAMA

Kepkite dar 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].