Kepiniuose naudojamos kvapiosios medžiagos suteikia ryškesnį skonį ir aromatą. Tam naudokite natūralius ingredientus – pavyzdžiui, paprastą citrinos žievelę! Beje, tam galima naudoti ir apelsinus.

REKLAMA

3 dideles citrinas kruopščiai nuplaukite su soda, nusausinkite. Nulupkite žievelę (tik geltonąją dalį, be baltosios).

REKLAMA

Pabarstykite žievelę 1 stikline cukraus (190 g).

REKLAMA

Išmaišykite, uždenkite plėvele, palikite parą pastovėti. Kitą dieną perkelkite į plokščią indą, leiskite žievelei su cukrumi visiškai išdžiūti. Retkarčiais pamaišykite.

REKLAMA

Kai mišinys visiškai išdžius, sumalkite trintuvu arba kavos malūnėliu iki miltelių pavidalo.

REKLAMA

Suberkite į sausą, švarų stiklainį. Užtenka vos vieno arbatinio šaukštelio šių miltelių, kad sustiprintumėte kepinių skonį ir aromatą!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].