Čigoniškas kepsnys! Pajuskite keliautojų dvasią paragavę šio patiekalo

Čigoniškas kepsnys- tai įprasta mėsa paruošta neįprastu būdu. Išbandykite šį nepaprastą receptą ir gaminsite jį dar ne vieną kartą.

REKLAMA

Jums reikės:

  • Kiaulienos sprandinė 800 g
  • Lašiniai 200 g
  • 4 skiltelės česnako
  • Augalinis aliejus 1,1 L
  • Druska pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai pagal skonį
  • Paprikos milteliai pagal skonį
  • Gruzdintos bulvytės 400 g
  • Kvietiniai miltai 150 g

Gaminimas:

REKLAMA

Supjaustykite kiaulienos sprandinę į 4 kepsnius ir išmuškite. Iš visų pusių pabarstykite druska, juodaisiais pipirais, paprikos milteliais ir smulkintu česnaku.

Lašinius supjaustykite storais gabalėliais, kiekvieną gabalėlį iš vienos pusės įpjaukite, kad būtų tarsi šukos. Kepkite lašinius augaliniame aliejuje iki rudos spalvos.

REKLAMA

Mėsą apvoliokite miltuose ir apkepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol suminkštės, tai užtruks apie 20 minučių.

Apkepkite bulvytes iki aukso rudos spalvos. Bulves dėkite į lėkštę, šalia kepsnio, ir ant jos uždėkite lašinių šukutes.

REKLAMA

Čigoniškas kepsnys paruoštas!

Čigoniškas kepsnys

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].