Jums reikės:

REKLAMA
  • 1 kepto burokėlio
  • 200 g konservuotų raudonųjų pupelių
  • 1 svogūno
  • 2 šaukštų sojų padažo
  • 0,5 šaukštelio citrinos sulčių
  • 1 šaukšto augalinio aliejaus
  • 2 česnako skiltelių
  • Maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)

Kaip gaminti?

  1. Orkaitėje iškeptus burokėlius supjaustykite dideliais gabalėliais ir sudėkite į trintuvą. Sudėkite augaliniame aliejuje pakepintus svogūnus, pupeles ir česnaką.
  2. Atskirai sumaišykite sojos padažą, alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir maltus juoduosius pipirus. Gautą padažą supilkite į trintuvą ir viską sutrinkite iki vientisos masės.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].