Jums reikės:

REKLAMA
  • 1 kg kepenėlių
  • 200 ml pieno
  • 120 g miltų
  • 1 šaukštelio druskos
  • 1 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
  • 1 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
  • 1 šaukštelio čiobrelių
  • Augalinio aliejaus

Kaip gaminti?

  1. Nuo kepenėlių nupjaustykite plėveles, supjaustykite nedideliais gabalėliais ir užpilkite pienu. Palikite 20 minučių pastovėti.
  2. Į maišelį supilkite miltus ir prieskonius.
  3. Kepenėles sudėkite į maišelį ir gerai iškratykite, kad kiekvienas gabalėlis pasidengtų miltais ir prieskoniais.
  4. Kepenėles kepkite dideliame kiekyje įkaitinto aliejaus 2 minutes.

Skanaus!

REKLAMA

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].