Jums reikės:
REKLAMA
- 1 kg kepenėlių
- 200 ml pieno
- 120 g miltų
- 1 šaukštelio druskos
- 1 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
- 1 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
- 1 šaukštelio čiobrelių
- Augalinio aliejaus
Kaip gaminti?
- Nuo kepenėlių nupjaustykite plėveles, supjaustykite nedideliais gabalėliais ir užpilkite pienu. Palikite 20 minučių pastovėti.
- Į maišelį supilkite miltus ir prieskonius.
- Kepenėles sudėkite į maišelį ir gerai iškratykite, kad kiekvienas gabalėlis pasidengtų miltais ir prieskoniais.
- Kepenėles kepkite dideliame kiekyje įkaitinto aliejaus 2 minutes.
Skanaus!
REKLAMA
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].