Greitas ir skanus patiekalas pagal „YouTube“ kanalo receptą, kuriam jums reikės tik kelių ingredientų. Išbandykite jau šiandien ir pamatysite, kad tai patiks visai jūsų šeimai!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 600 g bulvių
  • 300 g maltos mėsos
  • Druskos
  • Maltų juodųjų pipirų pagal skonį
  • Petražolių
  • 1 kiaušinio
  • 100 g kietojo sūrio
  • Duonos džiūvėsėlių
  • 1 kiaušinio
  • 20 ml saldžios grietinėlės
  • 2 šaukštelių pipirų
  • 2 šaukštų miltų
  • Aliejaus

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Bulves nulupkite, supjaustykite mažesniais gabalėliais ir virkite, kol suminkštės pasūdytame vandenyje.

Faršą suberkite į dubenį, pasūdykite, pagardinkite ir sumaišykite su kapotomis petražolėmis.

REKLAMA

Įmuškite 1 kiaušinį ir viską išmaišykite.

REKLAMA

Išvirusias bulves sutrinkite į košę, pasūdykite, pagardinkite, sumaišykite su tarkuotu sūriu, o kai gausite vientisą masę, suformuokite vidutinio dydžio blynus.

Šiuos blynus užpildykite mėsos mišiniu ir suformuokite taip, kad bulvių košė būtų išorėje, o faršas viduje.

REKLAMA

Įmuškite kiaušinį į dubenėlį, sumaišykite su grietinėle, raudonaisiais maltais pipirais, miltais ir viską išplakite šakute.

REKLAMA

Į antrąjį dubenį supilkite džiūvėsėlius ir apvoliokite gautus bulvių ir faršo blynus iš pradžių  kiaušinių mišinyje, o po to – džiūvėsėliuose.

Tada apkepkite juos iš abiejų pusių karštame aliejuje ir padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad neliktų riebalų pertekliaus.

REKLAMA

Patiekti geriausia su daržovių salotomis.

Linkime gero skonio!

REKLAMA

Vaizdo medžiaga:

REKLAMA

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].