Bulvinių patiekalų pasirinkimas yra tikrai nemažas, tačiau kartais ir jie pabosta. Taigi, siūlome išbandyti labai paprastą, tačiau tikrai neprastą receptą, kurį paruošė Italijos virtuvės šefai! Prireiks vos kelių maisto produktų, ir jūs savo kulinariniais sugebėjimais tikrai nustebinsite savo šeimos narius!

REKLAMA

Jums reikės:

  • 1,2 kg bulvių
  • 40 g miltų
  • Druskos
  • Raudonėlių
  • Alyvuogių aliejaus
  • Tarkuoto sūrio

Kaip gaminti?

REKLAMA

Nuskuskite bulves, supjaustykite vidutinio storio riekelėmis. Įberkite 40 g miltų, pagardinkite druska ir raudonėliais. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, keliais sluoksniais dėkite bulves, suspauskite. Ant viršaus pilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, keptuvę uždenkite dangčiu. Kepkite po pusvalandį iš abiejų pusių. Baigdami kepti pabarstykite tarkuoto sūrio, palaukite, kol išsilydys, ir patiekite.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].