Šis patiekalas bus nebrangūs pietūs arba vakarienė! Patikėkite, šio bulvių troškinio norės visi. Receptas labai nesunkus.
REKLAMA
Ingredientai:
- bulvės – 1 kg
- svogūnas – 1 vnt.
- česnakai – 2 skiltelės
- pienas – 0,4 l
- druska – pagal skonį
- augalinis aliejus – 1 valgomasis šaukštas.
REKLAMA
Gaminimas:
Nuluptas bulves supjaustykite kuo ploniau. Svogūną supjaustykite plonais žiedeliais. Bulvių griežinėlius sudėkite šiek tiek vieną ant kito riebalais išteptoje kepimo forma. Sudėję bulvių sluoksnius, išdėliokite svogūno žiedus.
REKLAMA
Padažo darymas: į pieną įberkite druskos ir išspauskite česnako skilteles. Pridėkite prieskonių pagal skonį. Tada užpilkite padažą ant bulvių su svogūnais ir uždenkite kepimo formą dangčiu arba folija. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 25 minutes. Tada nuimkite dangtį ir leiskite bulvėms apskrusti. Skanaus!
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].