Juos gaminti yra vienas malonumas, todėl rezultatas visada nustebins tiek draugus, tiek šeimą!

Reikės:

500 g liesos kiaulienos

1,5 kg bulvių

1 svogūno

50 g sviesto

0,5 puodelio miltų

aliejaus skrudinimui

druskos, pipirų pagal skonį

Gaminimas

Sumalkite kiaulieną mėsmale, pridėkite druskos ir pipirų.

Susmulkinkite svogūną ir apkepkite su malta mėsa.

Išvirkite bulvių košę, atvėsinkite, įberkite druskos, sudėkite sviestą ir miltus.

Miltai įmaišykite tolygiai, kad nebūtų gabalėlių ir bulvių masė būtų kuo vienodesnė.

Bulvių tešlą minkykite, padarykite delno dydžio formą, kurios viduryje įdėkite maltos mėsos.

Kai suformuosite zrazus, dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite, kol pagels. Apkepkite iš abiejų pusių.

Skanaus!

Šaltinis

Naujienos Tavo el. pašte

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].