Juos gaminti yra vienas malonumas, todėl rezultatas visada nustebins tiek draugus, tiek šeimą!

REKLAMA

Reikės:

500 g liesos kiaulienos;

REKLAMA

1,5 kg bulvių;

1 svogūno;

REKLAMA

50 g sviesto;

0,5 puodelio miltų;

REKLAMA

aliejaus skrudinimui;

druskos, pipirų pagal skonį.

REKLAMA

Gaminimas

Sumalkite kiaulieną mėsmale, pridėkite druskos ir pipirų.

REKLAMA

Susmulkinkite svogūną ir apkepkite su malta mėsa.

REKLAMA

Išvirkite bulvių košę, atvėsinkite, įberkite druskos, sudėkite sviestą ir miltus.

REKLAMA

Miltus įmaišykite tolygiai, kad nebūtų gabalėlių ir bulvių masė būtų kuo vienodesnė.

REKLAMA

Bulvių tešlą išminkykite, padarykite delno dydžio formą, kurios viduryje įdėkite maltos mėsos.

REKLAMA

Kai suformuosite zrazus, dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite, kol pagels. Apkepkite iš abiejų pusių.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].