Žinomas patiekalas kitaip. Labai skanūs blyneliai su varške

Man patinka išbandyti ką nors naujo, pagaminto iš paprastų maisto produktų, esančių šaldytuve. Paskutinio eksperimento dėka gavosi blyneliai su varške, kurie buvo suvalgyti per 10 minučių. Tai geras bulvių ir varškės derinys.

REKLAMA

Aš pridursiu, kad patiekalas gaunasi daug minkštesnis, skanesnis ir aromatingesnis. Tikriausiai, dabar ne kartą gaminsiu taip pat! Net tie, kurie nemėgsta fermentuotų pieno produktų, valgo bulvinius blynus su varške.

blyneliai

REKLAMA

Jums reikės:

  • Bulvių 500 g
  • Kvietinių miltų 3 šaukštų
  • Svogūno 1 vnt.
  • Kiaušinių 3 vnt.
  • Varškės 250 g
  • Druskos pagal skonį
  • Juodųjų pipirų (maltų) pagal skonį
  • Saulėgrąžų aliejaus pagal skonį

Gaminimas:

Bulves nulupkite ir sutarkuokite smulkia tarka, pašalinkite skysčio perteklių.

REKLAMA

Nulupkite ir smulkiai sutarkuokite svogūną, sumaišykite su bulvėmis. Išplakite 2 kiaušinius, įberkite druskos, pipirų ir miltų, gerai išmaišykite.

blyneliai

REKLAMA

Sumaišykite varškę ir likusį kiaušinį, pagardinkite druska.

REKLAMA

Keptuvėje pašildykite augalinį aliejų. Įdėkite šaukštą bulvių masės, tada varškės įdaro. Varškę uždenkite šaukštu bulvių masės.

blyneliai

REKLAMA

Kepkite blynus iš abiejų pusių, kol pagels.

Dažniausiai šie blyneliai patiekiami su grietine. Jei jums nepatinka šis standartinis variantas, galite pagaminti česnakų ir žolelių padažą, pavyzdžiui, iš graikiško jogurto. Aš tai padariau kelis kartus, buvo labai skanu!
REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].