Dieviško skonio bulviniai blynai. Palepinkite save ir artimuosius!

Bulviniai blynai yra gana paprastas ir greitas patiekalas, kurį labai mėgstame. Bulves sutarkuojamos ir sumaišomos su svogūnais. Tada blynai kepami iki gražios auksinės spalvos ir patiekiami dar karšti. O kas, jei gaminimo procesą galima pagreitinti.

REKLAMA

Bulvių blynų skonis priklauso nuo masės konsistencijos. Jei bulves tarkuosite rankomis, masė nebus vienoda. Blenderiu sutrintos tyrės bulviniai blynai bus labai švelnūs. Greičiau, lengviau, geriau – žiūrėkite patys.

Jums reikės:

REKLAMA
  • Bulvės 1 kg
  • Svogūnai 1-2 vnt.
  • Kvietiniai miltai keli šaukštai
  • Saulėgrąžų aliejus 100 ml
  • Druska
  • Juodieji pipirai (malti) pagal skonį

Gaminimas:

Svogūnus ir bulves nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais.

REKLAMA

bulviniai blynai

Blenderiu atskirai sumalkite bulves, o tada svogūnus.

REKLAMA

Sumaišykite daržoves ir supilkite kiaušinius. Gerai išmaišykite.

REKLAMA

bulviniai blynai

Suberkite miltus. Miltų kiekis gali skirtis priklausomai nuo bulvių sultingumo.

REKLAMA

Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite įkaitintame saulėgrąžų aliejuje po 3–4 minutes iš kiekvienos pusės iki aukso rudos spalvos.

REKLAMA

bulviniai blynai

Bulviniai blynai geriausiai dera su grietine. Taigi būtinai padėkite produktą ant stalo.

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].