Bulviniai blynai vos per 3 minutes. Ilgiau skusite bulves...

Bulviniai blynai yra gana paprastas ir greitas patiekalas, kurį mes labai mėgstame. Bulvės sutarkuojamos ir sumaišomos su svogūnais. Tada bulviniai blynai kepami iki gražios auksinės spalvos ir patiekiami dar karšti. Bet ar žinojote, kad kepimo procesą galima pagreitinti?

REKLAMA

Bulvinių blynų skonis tiesiogiai priklauso nuo masės konsistencijos. Jei bulves sutarkuojate rankomis, mišinys nebus vienalytis. Sutarkavus iki piure, blynai taps labai švelnūs. Greičiau, lengviau, geriau – įsitikinkite patys.

Jums reikės:

  • Bulvių 1 kg
  • Svogūnų 1-2 vnt.
  • Kiaušinių 2 vnt.
  • Kvietinių miltų 1 šaukšto
  • Saulėgrąžų aliejaus 100 ml
  • Druskos pagal skonį
  • Juodųjų pipirų (maltų) pagal skonį

Gaminimas:

Nulupkite svogūnus ir bulves, supjaustykite mažais gabalėliais.

REKLAMA

blynai

Maišytuvu atskirai susmulkinkite bulves ir svogūnus.

REKLAMA

Sumaišykite daržovių tyres ir įmuškite kiaušinių. Gerai išmaišykite.

REKLAMA

blynai

Suberkite miltus. Miltų kiekis gali skirtis, priklausomai nuo bulvių vandeningumo.

REKLAMA

Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite karštame saulėgrąžų aliejuje 3-4 minutes iš kiekvienos pusės, kol pagels.

REKLAMA

blynai

Bulviniai blynai geriausiai dera su grietine. Taigi, būtinai padėkite šį pieno produktą ant stalo.
REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].