Jums reikės:

REKLAMA

Bulvių tešlai:

  • 5-7 bulvių
  • 1 kiaušinio
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
  • 4 v. š. miltų

Grybų įdarui:

REKLAMA
  • 1 nedidelio svogūno
  • 150 g šviežių pievagrybių
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų (pagal skonį)
  • Saulėgrąžų aliejaus (kepimui)

Kaip gaminti?

Nuskustas bulves išvirkite pasūdytame vandenyje, nupilkite vandenį ir sutrinkite į tyrę.

REKLAMA

Į bulvių košę įmuškite kiaušinį, suberkite miltus, druską ir maltus juoduosius pipirus. Viską gerai išmaišykite.

Pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, suberkite pjaustytus grybus, druską ir pipirus. Pakepinkite, kol švelniai apskrus.

REKLAMA

Įdaro ingredientus sudėkite į lėkštę. Neišpilkite keptuvėje likusio aliejaus.

Iškočiokite bulvių masę, suvyniokite į ritinį ir supjaustykite vienodais gabalėliais.

REKLAMA

Į bulvių apskritimus įdėkite įdarą ir užverkite kraštus.

REKLAMA

Apvoliokite miltuose ir kepkite įkaitintame aliejuje (po 2-3 minutes iš abiejų pusių).

REKLAMA

Patiekite su grietine.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].