Taip gardu, kad nebenorėsite gaminti pagal kitus receptus! Apsilaižysite pirštus!

REKLAMA

Reikės:

1 kg bulvių;

REKLAMA

2 česnakų;

100 ml citrinos sulčių;

REKLAMA

2 šaukštelių raudonėlio;

petražolių;

REKLAMA

druskos;

pipirų.

REKLAMA

Gaminimas:

Nuplaukite ir nulupkite bulves. Supjaustykite lazdelėmis ir išdėliokite kepimo formoje, padegtoje aliuminio folija.

REKLAMA

Atskirame dubenyje sumaišykite raudonėlį, susmulkintą česnaką ir citrinos sultis.

REKLAMA

Gerai išmaišykite ir mišiniu užpilkite bulves.

REKLAMA

Pagardinkite druska ir pipirais.

REKLAMA

Įpilkite šiek tiek vandens, kad bulvės būtų iš dalies apsemtos. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 60 minučių.

REKLAMA

Iškepus apibarstykite žalumynais.

REKLAMA

Greito ir skanaus padažo receptas bet kuriam bulvių patiekalui

Reikės:

6 šaukštų grietinės;

REKLAMA

6 šaukštų majonezo;

2 marinuotų agurkų;

REKLAMA

2 skiltelių česnako;

druskos;

REKLAMA

pipirų;

krapų;

REKLAMA

petražolių.

Gaminimas:

Į dubenėlį sudėkite grietinę ir majonezą ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Itin smulkiai supjaustykite agurkus ir česnaką. Pridėkite juos prie padažo.

REKLAMA

Įberkite druskos, pipirų ir pridėkite smulkiai supjaustytų žalumynų.

REKLAMA

Kruopščiai išmaišykite.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].