Tai – labai paprastas, tačiau tikrai dėmesio vertas patiekalas, kurį paruošite net tada, jei šaldytuve yra vos keletas maisto produktų.
REKLAMA
Jums reikės:
3 bulvių
REKLAMA
2 kiaušinių
100 g dešros
REKLAMA
100 g kietojo sūrio
Druskos ar kitų prieskonių (pagal skonį)
REKLAMA
Kaip gaminti?
Bulves sutarkuokite stambia trintuve, pasūdykite ir palikite 5 minutes pastovėti.
REKLAMA
Nusunkite išsiskyrusias bulvių sultis, įmaišykite kiaušinius, įdėkite druskos ar kitų prieskonių.
REKLAMA
Į keptuvę įpilkite nedidelį kiekį aliejaus, pakaitinkite. Kepkite bulves ant silpnos ugnies, apverskite, ir kepkite dar maždaug 2-3 minutes.
REKLAMA
Supjaustykite dešrą, sutarkuokite sūrį. Suberkite įdarą ant vienos bulvių pusės, sulenkite pusiau.
REKLAMA
Kepkite, kol sūris išsilydys.
REKLAMA
Skanaus!
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].