Tai – labai paprastas, tačiau tikrai dėmesio vertas patiekalas, kurį paruošite net tada, jei šaldytuve yra vos keletas maisto produktų.

REKLAMA

Jums reikės:

3 bulvių

REKLAMA

2 kiaušinių

100 g dešros

REKLAMA

100 g kietojo sūrio

Druskos ar kitų prieskonių (pagal skonį)

REKLAMA

Kaip gaminti?

Bulves sutarkuokite stambia trintuve, pasūdykite ir palikite 5 minutes pastovėti.

REKLAMA

Nusunkite išsiskyrusias bulvių sultis, įmaišykite kiaušinius, įdėkite druskos ar kitų prieskonių.

REKLAMA

Į keptuvę įpilkite nedidelį kiekį aliejaus, pakaitinkite. Kepkite bulves ant silpnos ugnies, apverskite, ir kepkite dar maždaug 2-3 minutes.

REKLAMA

Supjaustykite dešrą, sutarkuokite sūrį. Suberkite įdarą ant vienos bulvių pusės, sulenkite pusiau.

REKLAMA

Kepkite, kol sūris išsilydys.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].