Blyneliai su obuoliais ir kefyru puikus pasirinkimas pusryčiams. Nustebinkite savo artimuosius savaitgalį skaniu patiekalu!
REKLAMA
Ingredientai:
- obuolys – 1 vnt.
- kefyras – 250 ml
- cukrus – 1,5 valgomojo šaukšto
- kiaušinis – 1 vnt.
- soda – 1 arbatinis šaukštelis
- miltai – 150 g
- augalinis aliejus kepimui.
REKLAMA
Paruošimas:
Išplakite kiaušinį su cukrumi ir druska. Įpilkite šilto kefyro ir įberkite sodos, gerai viską sumaišykite, palaukite, kol soda sureaguos. Tada suberkite miltus ir sumaišykite plakikliu iki vientisos masės.
REKLAMA
Leiskite tešlai pastovėti apie 10 minučių. Supjaustykite nuluptą obuolį plonais griežinėliais.
Blynus dėkite šaukštu ant gerai įkaitinto aliejaus, ant viršaus uždėkite obuolio skiltelę ir lengvai paspauskite. Kepkite ant silpnos ugnies, kol iš abiejų pusių blyneliai apskrus. Skanaus!
REKLAMA
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].