Paruoškite fantastiškus cukinijų blynus namuose ir daugiau nieko nebenorėsite. Niekada nebūčiau patikėjusi, kad cukinijų blyneliai gali būti tokie skanūs, mano artimieji jais liko sužavėti.

REKLAMA

Skanūs cukinijų paplotėliai pagal „YouTube“ kanalo receptą.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 2 cukinijų
  • 3 kiaušinių
  • 1/2 šaukštelio česnakų
  • 1 šaukštelio raudonėlio
  • 4 arbatinių šaukštelių paprastų miltų
  • Maltų paprikų
  • Druskos
  • 1 pomidoro
  • 90 g mocarelos sūrio
  • Augalinio aliejaus
  • Petražolių

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Pašalinkite cukinijų kotelius ir perpjaukite jas pusiau.

Sutarkuokite smulkia tarka.

REKLAMA

Įberkite druskos, išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti.

REKLAMA

Iš cukinijų išspauskite skysčio perteklių.

Sudėkite tarkuotas cukinijas į švarų dubenį.

REKLAMA

Į kitą dubenį įmuškite kiaušinius, įberkite druskos.

REKLAMA

Išplakite šakute.

Kiaušinius supilkite į dubenį su cukinijomis.

REKLAMA

Tada į mišinį suberkite smulkintus česnakus, raudonėlį, juoduosius pipirus ir išmaišykite.

REKLAMA

Suberkite miltus ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Keptuvę patepkite aliejumi ir, įkaitinę ant vidutinės ugnies, sudėkite mišinį.

Tolygiai paskleiskite.

REKLAMA

Uždenkite dangčiu ir kepkite ant vidutinės ugnies 6 minutes.

REKLAMA

Apverskite blyną ir kepkite dar 4 minutes.

Ant kieto pagrindo supjaustykite pomidorą ir mocarelą griežinėliais.

REKLAMA

Ant blyno uždėkite pomidorus ir mocarelą, uždenkite dangčiu.

REKLAMA

Kepkite ant vidutinės ugnies, kol sūris išsilydys.

Galiausiai pabarstykite petražolėmis ir patiekite.

REKLAMA

Mėgaukitės!

Instrukcijos vaizdo įraše:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].