Ingredientai

Blynams:

  • pienas – ½ l,
  • ryžių miltai – 1 valgomasis šaukštas,
  • kiaušiniai – 2 vnt.,
  • cukrus – 50 g,
  • sviestas – 40 g,
  • bulvių krakmolas – 20 g,
  • saulėgrąžų aliejus, druska – pagal skonį.

Įdarui:

  • riebi varškė – 200 g,
  • bananas – 2 vnt.,
  • grietinė – 3 šaukštai,
  • kondensuotas pienas – 3 šaukštai.

Padažui:

  • cukrus – 2 šaukštai,
  • kakava – 2 šaukštai,
  • grietinė – 2 šaukštai,
  • sviestas – 35 g.

Gaminimo eiga

  1. Sumaišykite miltus, krakmolą, cukrų ir žiupsnelį druskos. Įpilkite pieno ir vėl išmaišykite. Sudėkite lydytą sviestą ir kiaušinius, gerai išmaišykite. Blynus apkepkite iš abiejų pusių.
  2. Ruošiame įdarą: varškę, kondensuotą pieną ir grietinę sumaišome elektriniu maišytuvu. Blynus patepame įdaru. Ant pirmojo blyno krašto dėkite nuluptus bananus, supjaustytus griežinėliais. Suvyniokite ritinį ir supjaustykite gabalėliais .
  3. Minkštą sviestą sumaišome su cukrumi, grietine ir kakava, dedame ant viryklės ir kaitiname, kol cukrus ištirps. Supilkite padažą ant suktinukų, papuoškite ir patiekite.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].