Blynai su varške ir kefyru. Labai skanūs ir lengvi

Blynai su varške ir kefyru yra puikus pasirinkimas maistingiems pusryčiams. Jie suteiks jėgų ir energijos pirmai dienos pusei.

REKLAMA

Blynai

Blynai gaunasi švelnūs ir purūs, kaip spurgos. Jei nemėgstate labai saldžių patiekalų, galite cukraus dėti mažiau arba pakeisti jį razinomis ir džiovintų abrikosų gabalėliais.

REKLAMA

Purūs blynai su varške ir kefyru

Jums reikės:

  • 100 ml kefyro
  • 2 kiaušinių
  • 2 šaukštų cukraus
  • 1 šaukštelio vanilinio cukraus
  • 180 g varškės
  • 1 šaukštelio sodos
  • 150 g miltų
  • augalinio aliejaus kepimui

Gaminimas:

Dubenyje sumaišykite kiaušinius su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Plakite viską porą minučių.

REKLAMA

Įpilkite kefyro, sodos ir sudėkite varškę. Maišykite mišinį iki vientisos masės.

Blynai

REKLAMA

Suberkite miltus ir atsargiai išmaišykite mentele.

REKLAMA

Tešlą palikite pastovėti apie10 minučių. Praėjus šiam laikui supilkite tešlą į konditerinį maišelį.

Blynai

REKLAMA

Į įkaitintą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir iš kepimo maišelio išspauskite po maždaug šaukštą tešlos.

REKLAMA

Kepkite blynus ant silpnos ugnies, pirmąją pusę kepkite uždengę dangčiu. Kai apversite, dangčio nebereikės. Paruoštus blynus perkelkite į lėkštę.

Blynai

Viskas, blynai su varške ir kefyru yra paruošti. Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].