Paprastas, bet neįprastas blynų receptas! Jūsų vaikai iš karto pasakys, kad geresnių blynų dar nėra valgę.

REKLAMA

Jie tikrai labai minkšti, kvapnūs ir nepaprastai skanūs.

REKLAMA

Viso to paslaptis – saldintas sutirštintas pienas (kondensuotas pienas) ir verdantis vanduo. Žiūrėkite, kaip viską atlikti toliau esančiame recepte.

Jums reikės:

REKLAMA
  • Saldinto sutirštinto pieno – 380 gramų
  • Vandens (verdančio vandens) – 500 ml (arba 2 stiklinių)
  • Kiaušinių – 2 vnt.
  • Kvietinių paprastų miltų – 300 gramų
  • Sviesto (ištirpinto) – 1 valgomojo šaukšto
  • Druskos – 1 žiupsnelio

Papildomai:

  • Natūralaus jogurto
  • Grietinės
  • Šviežių vaisių

Gaminimo eiga:

REKLAMA

Pirmiausia atidarykite kondensuoto pieno indelį ir supilkite į dubenį.

REKLAMA

Įmuškite 2 kiaušinius ir išplakite su plaktuvu.

Įpilkite 1 stiklinę verdančio vandens ir išmaišykite.

REKLAMA

Suberkite persijotus miltus ir gerai išmaišykite.

REKLAMA

Supilkite ištirpintą sviestą.

Galiausiai įmaišykite antrą stiklinę verdančio vandens.

REKLAMA

Užmaišykite vientisą tešlą.

REKLAMA

Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus.

Tada kepkite atskirus blynelius.

REKLAMA

Vienam blyneliui skirkite maždaug šaukštą mišinio.

REKLAMA

Blynelius kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.

Patiekite su grietine, jogurtu ir šviežiais vaisiais.

REKLAMA

Linkime gero skonio!

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].