Blynai „Tiramisu“ - tokie gardūs ir purūs, kad tiesiog tirpsta burnoje!

Šių blynų pavadinimas kilęs iš taip pat pavadinto „Tiramisu“ deserto, nes abiems gardumynams naudojamas panašus kremas. Blynai „Tiramisu“ tikrai jus nustebins, tad būtinai paragaukite.

REKLAMA

Sudėtis

  • 2 stiklinės miltų
  • 2 šaukštai cukraus
  • 2 šaukštai kakavos
  • 2 šaukšteliai kepimo miltelių
  • 0,5 šaukštelio sodos
  • žiupsnelis druskos
  • 1,5 stiklinės pieno
  • 1,5 stiklinės grietinės
  • 3 kiaušiniai
  • 4 šaukštai sviesto
  • 2 šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 4 šaukštai espreso kavos

Kremui

  • 125 g maskarponės sūrio
  • 1 stiklinė grietinėlės
  • 2 šaukštai cukraus

Gaminimas

Pirmiausia pasiruoškite kremą. Išplakite visus ingredientus, kol gausite orią masę. Padėkite į šaldytuvą.

Toliau imkitės blynų. Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius, sodą ir druską. Atskirame inde iki vientisos masės sumaišykite pieną ir grietinę. Sudėkite espreso, įmuškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą ir pridėkite vanilinio cukraus.

REKLAMA

Sumaišykite pieno mišinį su sausais ingredientais ir išmaišykite, kad neliktų gabalėlių. Jei tešla per skysta, ​​pridėkite dar šaukštą ar du miltų. Kepkite blynus įkaitintoje keptuvėje.

Iškepusius blynus sudėkite į lėkštę sluoksniais ir kiekvieną sluoksnį sutepkite kremu. Štai taip ir gaminami blynai „Tiramisu“.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].