Sudėtis:

REKLAMA

Tešla:

250 g apelsinų minkštimo

REKLAMA

350 ml pieno

2 kiaušiniai

REKLAMA

Šaukštelis cukraus

Šaukštelis druskos

REKLAMA

30 ml augalinio aliejaus

Šaukštelis tarkuotos apelsinų žievelės

REKLAMA

280 g miltų

4 g mielių.

REKLAMA

Įdaras:

40 g sviesto

REKLAMA

50 g cukraus

Šaukštelis tarkuotos apelsinų žievelės

REKLAMA

400 g obuolių

Šaukštelis cinamono.

REKLAMA

Kaip gaminti?

✔ Apelsinų minkštimą ir tarkuotas žieveles sumaišykite su pienu, įberkite cukraus ir druskos, įpilkite augalinio aliejaus ir plakite plakikliu iki vientisos masės.

REKLAMA

✔ Palengva įmaišykite miltus su mielėmis. Paruoštą tešlą palikite šiltai 1 valandą.

✔ Keptuvėje ištirpinkite sviestą, suberkite cukrų ir  apelsinų žieveles. Viską gerai išmaišykite. Įdėkite smulkintų  obuolių ir cinamono, virkite 20 minučių.

✔ Kepkite blynus po 1–2 minutes iš abiejų pusių. Kai blynai bus paruošti, užtepkite įdaro ir susukite blynus.

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].