Siūlome jums puikų patarimą, kaip skaniai papusryčiauti, jei neturite daug laiko pusryčiams paruošti. Keletą kartų per savaitę juos kepu savo vaikams, nes jie labai mėgsta šiuos blynus.

REKLAMA

Itin skanių obuolių blynų receptas iš „YouTube“ kanalo.

REKLAMA

Jums reikės:

  • 2 obuolių
  • 1 apelsino žievelės
  • 1 kiaušinio
  • 180 ml jogurto arba kefyro
  • 2 šaukštų cukraus
  • Žiupsnelio druskos
  • 1/2 šaukštelio cinamono
  • 200 g paprastų miltų
  • 1/2 šaukštelio kepimo miltelių
  • Augalinio aliejaus

Papuošimui:

REKLAMA
  • 1 valgomojo šaukšto cukraus pudros
  • 1/2 valgomojo šaukšto cinamono

Gaminimo eiga:

Pirmiausia nulupkite obuolius, supjaustykite juos ketvirčiais, išimkite šerdis ir stambiai sutarkuokite.

REKLAMA

Į dubenį su tarkuotais obuoliais suberkite tarkuotą apelsino žievelę.

REKLAMA

Į dubenį supilkite kiaušinį, jogurtą, cukrų, druską ir gerai išmaišykite plaktuvu.

Supilkite mišinį į dubenį su obuoliais ir išmaišykite mentele.

REKLAMA

Suberkite cinamoną, išmaišykite ir palaipsniui suberkite miltus.

REKLAMA

Tada suberkite kepimo miltelius ir kruopščiai išmaišykite mentele.

REKLAMA

Į keptuvę įpilkite aliejaus, paskirstykite jį po visą paviršių, šaukštu įdėkite blynų tešlą.

Suformuokite nedidelį blynelį.

REKLAMA

Kepkite blynus iš abiejų pusių, kol apskrus.

REKLAMA

Į nedidelį dubenėlį suberkite cukrų, cinamoną.

Mišinį sumaišykite ir pabarstykite blynus.

REKLAMA

Galite patiekti šiuos minkštus blynus!

Mėgaukitės!

REKLAMA

Vaizdo įrašo medžiaga:

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].