Jums reikės:

REKLAMA
  • 1 obuolio
  • 200 ml kefyro
  • 1 valg. š. kepimo miltelių
  • 1 kiaušinio
  • 2-3 valg. š. cukraus
  • Miltų
  • Augalinio aliejaus (kepimui)

Kaip gaminti?

  1. Į šiltą kefyrą įmuškite kiaušinį, suberkite cukrų, kepimo miltelius ir miltus. Viską gerai išmaišykite. Tešla turėtų  būti kaip tiršta grietinė.
  2. Nuluptą obuolį supjaustykite kubeliais ir suberkite į tešlą, išmaišykite.
  3. Kepkite įkaitintame augaliniame aliejuje iš abiejų pusių, kol blyneliai įgaus auksinę rudą spalvą.
  4. Patiekite su grietine arba su kondensuotu pienu.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].