Kepiniai ruošiami beveik kiekvienuose namuose, tačiau retas žino, kad šiek tiek pakeitus įprastos tešlos receptą, o po to kepant po dangčiu, blynai nebeatrodo kaip pusryčių patiekalas, o primins tikrą suflė. Tokia forma jie gali būti patiekiami net kaip desertas, o ne kaip pusryčiai.

REKLAMA

Ingredientai

3 kreminiams blynams reikės:

REKLAMA
  • 2 valg. šaukštų miltų
  • 0,5 arb. š. kepimo miltelių
  • 1 valg. šaukšto cukraus
  • 20 ml pieno
  • 2 vnt. kiaušinių
  • aliejaus kepti

Pirmas žingsnis yra atskirti baltymą ir trynį. Tada į trynį supilkite pieną ir miltus. Sumaišykite. Baltymus plakite iki minkštų putų.

REKLAMA

Sumaišykite baltymus ir tešlą, tolygiai suberkite cukrų ir išmaišykite. Gautu kremu pripildykite konditerinį švirkštą ir galite pradėti kepti.

REKLAMA

Švirkšto turinį padalykite į tris lygias dalis.

REKLAMA

Apverskite, tada uždėkite dangtį ir kepkite dar 4 minutes.

REKLAMA

Detalesnės instrukcijos vaizdo įraše:

REKLAMA

Iškepusius blynus patiekite su sviestu ir medumi ar mėgstamu sirupu. Galima paskaninti ir jogurtu ar uogomis. Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].