Švelnus ir mažiau kaloringas.

REKLAMA

Ingredientai:

plikyti ryžiai – 300 gramų
morkos – 1 vnt.
vištiena – 300 gramų
svogūnas – 1 vnt.
česnakai – 3 skiltelės
augalinis aliejus – 2 valgomieji šaukštai.
druska, malti juodieji pipirai – pagal skonį

REKLAMA

Gaminimas:

  1. Vištienos filė supjaustykite vidutiniais gabalėliais.
  2. Morkas supjaustykite šiaudeliais, svogūną supjaustykite smulkiai.
  3. Ryžius nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu ir palikite pusvalandžiui.
  4. Svogūnus ir morkas pakepinkite augaliniame aliejuje apie 7 minutes.
  5. Sudėkite mėsą, išmaišykite ir kepkite 10 minučių. Tada į daržoves ir mėsą suberkite ryžius, užpilkite vandeniu ir keptuvėje išlyginkite.
  6. Druskos ir pipirų įdėkite pagal skonį. Įdėkite česnakus į gaminamo patiekalo centrą ir uždengę troškinkite ant vidutinės ugnies apie 20 minučių.
  7. Tada išimkite česnakus iš keptuvės, išmaišykite ir patroškinkite dar 5 minutes.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].