Malonu ją gaminti! Visai nesudėtinga! O skonis neįtikėtinas!

REKLAMA

Ingredientai:

  • Vištienos filė – 400 g
  • Pekino kopūstai – 200 g
  • Agurkas – 1 vnt.
  • Saldieji pipirai – 2 vnt.
  • Jogurtas – 200 g
  • Alyvuogių aliejus – 2 šaukštai. l.
  • Pomidorai – 4 vnt.
  • Kiaušiniai – 2 vnt.
  • Druska – pagal skonį
  • Juodieji pipirai – pagal skonį

Paruošimas:

REKLAMA
  1. Vištienos filė supjaustykite ne per daug storais gabalėliais (kiekvienas turi sverti apie 100 g). Truputį pamuškite plaktuku. Pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite ant griliaus keptuvės su 1 valgomu šaukštu alyvuogių aliejaus tol, kol suminkštės. Išimkite mėsą iš keptuvės ir palikite atvėsti.
  2. Supjaustykite pekino kopūstus (tik lapus) į gabalus. Supjaustykite agurkus ir paprikas juostelėmis. Dėkite daržoves ant pekino kopūstų lapų, pagardinkite pagal skonį.
  3. Vištienos filė supjaustykite ilgomis juostelėmis. Sudėkite ant daržovių.
  4. Paruoškite padažą: sumaišykite natūralų jogurtą, 1 valgomą šaukštą alyvuogių aliejaus, druską ir pipirus.
  5. Padažą užpilkite ant daržovių ir vištienos, ant viršaus uždėkite smulkintą virtą kiaušinį ir pomidorų griežinėlius. Pagardinkite pagal savo skonį. Patiekite iškart!

Gero apetito!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].