Pyragėliai su grybais ir dešra yra nepaprastai skanūs ir labai kvapnūs. Galite juos vadinti tingiais pyragėliais ar picutėmis. Svarbiausia, kad patiekalas yra neįtikėtinai skanus, patrauklus ir labai greitai paruošiamas. Puikiai tinka pusryčiams ar greitam užkandžiui.

REKLAMA

Reikės:

150 g grybų

REKLAMA

150 g rūkytos dešros

1 svogūno

REKLAMA

1 kiaušinio

1 bulvės

REKLAMA

50 g sūrio

saulėgrąžų aliejaus

REKLAMA

druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį

kepalo batono

REKLAMA

Gaminimas:

Nuplaukite grybus, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į dubenį.

REKLAMA

Dešra taip pat supjaustykite nedideliais kubeliais ir sumaišykite su grybais.

REKLAMA

Bulvę nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite rupia tarka. Sudėkite į dubenį su likusiais produktais.

REKLAMA

Sutarkuokite sūrį.

REKLAMA

Svogūną nulupkite ir labai smulkiai supjaustykite (galite sutarkuoti).

REKLAMA

Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.

REKLAMA

Galima naudoti jau supjaustytą batoną arba savarankiškai supjaustyti maždaug vieno centimetro storio gabalėliais.

REKLAMA

Ant paruoštų kepalų gabaliukų dedame įdarą, paskleidžiame. Labai gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedami riekeles.

REKLAMA

Kepkite duoną iš vienos pusės ir nedelsdami nuimkite į lėkštę.

REKLAMA

Pusryčiams patiekite šiuos pyragėlius su kvapnia kava, kakava ar arbata ir mėgaukitės.

REKLAMA

Skanaus!

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].