Beprotiškai skanūs tingūs pyragėliai – nuostabus užkandis!

Pyragėliai su grybais ir dešra yra nepaprastai skanūs ir labai kvapnūs. Galite juos vadinti tingiais pyragėliais ar picutėmis. Svarbiausia, kad patiekalas yra neįtikėtinai skanus, patrauklus ir labai greitai paruošiamas. Puikiai tinka pusryčiams ar greitam užkandžiui.

Reikės:

150 g grybų

150 g rūkytos dešros

1 svogūno

1 kiaušinio

1 bulvės

50 g sūrio

saulėgrąžų aliejaus

druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį

kepalo batono

Gaminimas:

Nuplaukite grybus, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais. Sudėkite į dubenį.

Dešra taip pat supjaustykite nedideliais kubeliais ir sumaišykite su grybais.

Bulvę nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite rupia tarka. Sudėkite į dubenį su likusiais produktais.

Sutarkuokite sūrį.

Svogūną nulupkite ir labai smulkiai supjaustykite (galite sutarkuoti).

Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.

Galima naudoti jau supjaustytą batoną arba savarankiškai supjaustyti maždaug vieno centimetro storio gabalėliais.

Ant paruoštų kepalų gabaliukų dedame įdarą, paskleidžiame. Labai gerai įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedami riekeles.

Kepkite duoną iš vienos pusės ir nedelsdami nuimkite į lėkštę.

Pusryčiams patiekite šiuos pyragėlius su kvapnia kava, kakava ar arbata ir mėgaukitės.

Skanaus!

Šaltinis