Ingredientai:

REKLAMA
  • Bemielė sluoksniuota tešla – 0,5 kg
  • Obuoliai – 4 vnt.
  • Kiaušinis – 1 vnt
  • Cukrus – 50 g
  • Sviestas – 30 g
  • Cinamonas

Gaminimo procesas:

  1. ✔ Kruopščiai nuplaukite obuolius ir supjaustykite juos kubeliais. Keptuvėje ištirpinkite gabalėlį sviesto. Į keptuvę suberkite obuolius, pabarstykite cukrumi ir cinamonu.
  2. ✔ Viską troškinkite, kol obuoliai suminkštės. Įdaras gaunasi labai skanus. Reikia nuolat saugoti nuo namiškių, kad jie nesuvalgytų jo anksčiau, nei baigsis tešla.
  3. ✔ Tešlą atšildykite kambario temperatūroje, šiek tiek iškočiokite. Supjaustykite tešlą stačiakampiais, padarykite pjūvius vienoje pusėje, kaip nuotraukoje, ant kitos pusės dėkite įdarą.
  4. ✔Dėkite tiek įdaro, kiek jums patinka: kuo daugiau, tuo skaniau, bet nepersistenkite – kad galėtumėte prispausti kraštus. Suspauskite kraštus, dėkite bandeles ant kepimo skardos, viršų aptepkite kiaušinio tryniu.
  5. ✔ Ištepti reikia, kad ant iškepusių bandelių susidarytų gardi plutelė. Kepkite 220 laipsnių temperatūroje, kol pagels. Nepaprastai skanios bandelės su obuoliais jau pagamintos.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].