Braškių sezonas jau visai čia pat, todėl siūlome išbandyti šį puikų braškinį desertą, kurį pasigaminti bus tikrai labai paprasta.

REKLAMA

Išbandykite ir įsitikinkite patys!

Jums reikės:

REKLAMA
  • 200 g šviežių braškių
  • Sluoksniuotos tešlos
  • Šiek tiek pieno
  • Cukraus

Kaip gaminti?

REKLAMA

Nuplaukite braškes ir pašalinkite kotelius.

REKLAMA

Supjaustykite mažesniais gabalėliais.

REKLAMA

Nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Sluoksniuotą tešlą paskleiskite ant darbinio paviršiaus.

REKLAMA

Eilėmis išdėliokite braškių gabalėlius.

REKLAMA

Tarp atskirų eilių palikite vieną laisvą eilutę.

Susukite sluoksniuotą tešlą, o jos kraštą patepkite pienu ir suspauskite kraštus.

REKLAMA

Supjaustykite vyniotinį į vidutinio pločio gabalėlius ir išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

REKLAMA

Patepkite pienu ir pabarstykite cukrumi.

REKLAMA

Kepkite iki 180°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 25-30 minučių.

REKLAMA

Štai ir viskas.

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].