Aštrios gruziniškos vištienos kulšelės. Paragaukite!

Ar mėgstate vištieną? Jei taip, tuomet garantuojame, kad aštrios vištienos kulšelės jums tikrai patiks! Išmėginkite šį receptą ir skaniai pavalgykite!

REKLAMA

Ingredientai:

  • Vištienos kulšelės – 3 vnt.;
  • Augalinis aliejus – 40 ml;
  • Medus – 1 arbatinis šaukštelis;
  • Druska ir pipirai – pagal skonį;
  • Prieskonių mišinys chmeli suneli- pagal skonį;
  • Actas 9% – 40 ml.

REKLAMA

Gaminimas:

Sumaišykite augalinį aliejų, ištirpintą medų, actą, chmeli suneli prieskonius, druską ir juoduosius pipirus.

REKLAMA

Sudėkite vištienos kulšeles ant kepimo skardos arba į kepimo indą, ant viršaus užpilkite gautą marinatą ir palikite 30 minučių pastovėti.

Kepkite kulšeles 190 laipsnių temperatūroje 50-60 minučių. Po pusvalandžio būtinai apverskite kulšeles ir baikite kepti. Skanaus!

REKLAMA

vištienos kulšelės

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].