Mes dažniausiai valgome žalią melioną. Daugelis žmonių net neįtaria, kad jis gali būti labai skanus ir termiškai apdorojus.

REKLAMA

Nenustebkite! Keptas melionas turi labai subtilų, malonų ir savitą skonį! Neteks nusivilti tokiu kulinariniu eksperimentu.

REKLAMA

Tokį desertą gali pagaminti ne tik patyrusios šeimininkės, bet ir pradedančiosios, nes tam nereikia jokių ypatingų įgūdžių.

REKLAMA

Keptas melionas patiks ir jūsų šeimai – vaikams ir net vyrui. Šis desertas pagaminamas labai greitai.

REKLAMA

Jo paruošimui jums reikės:

REKLAMA

migdolų drožlių;

REKLAMA

meliono;

REKLAMA

rudo cukraus;

REKLAMA

gabalėlio sviesto;

REKLAMA

Gaminimas:

Nulupkite melioną, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis.

REKLAMA

Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite sviestą, į sviestą įpilkite truputį rudojo cukraus.

REKLAMA

Į keptuvę sudėkite meliono skilteles, kepkite 2–3 minutes iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies, kol taps šviesiai rusvos spalvos.

REKLAMA

Keptuvėje be aliejaus 1 minutę pakepinkite migdolų drožles, kol paruduos.

REKLAMA

Susmulkinkite šokoladą ir ištirpinkite mikrobangų krosnelėje.

REKLAMA

Sudėkite keptas meliono riekeles į lėkštę, ant jų užpilkite šokolado ir pabarstykite keptais migdolais. Desertas paruoštas, skanaus!

REKLAMA

 

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].