Mirkyti obuoliai turi daug kalcio ir gali išstovėti ilgą laiką!

REKLAMA

Be to, jie skatina apetitą ir dėl jų vartojimo pagerėja virškinimas.

REKLAMA

Svarbiausia, kad mirkytų obuolių paruošimo procesas neatims daug laiko ir pastangų, nes yra labai lengvas!

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA

2 kilogramai mažų obuolių;

REKLAMA

3 litrai vandens;

REKLAMA

150 gramų cukraus;

REKLAMA

150 gramų medaus;

REKLAMA

2 valgomieji šaukštai druskos;

REKLAMA

vynuogių ir serbentų lapai.

REKLAMA

Gaminimas:

Obuolius gerai nuplaukite ir sudėkite į didelį indą.

REKLAMA

Puode sumaišykite druską, cukrų ir medų su vandeniu, užvirkite.

REKLAMA

Tada nukelkite nuo ugnies ir nedelsdami užpilkite mišinį ant obuolių.

REKLAMA

Sudėkite vynuogių ir serbentų lapus.

REKLAMA

Indą su obuoliais ir mišiniu uždenkite ir palikite obuolius 2 savaites kambario temperatūroje, kad jie fermentuotųsi.

REKLAMA

Po to sudėkite obuolius į stiklainius ir užpilkite marinatu.

REKLAMA

Mirkyti obuoliai gali būti laikomi stiklainiuose mėnesių mėnesius, todėl galite nebijoti, kad jie pablogės.

REKLAMA

Tikimės, jog jums patiks!

REKLAMA

Skanaus!

REKLAMA

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].