Jums reikės:

REKLAMA

miltai – 4 stiklinės

REKLAMA

kefyras – 1 puodelis

REKLAMA

1 kiaušinis

REKLAMA

cukrus – 2-3 šaukštai

REKLAMA

druska – 0,5 šaukštelio

REKLAMA

1 šaukštelis sodos

REKLAMA

vyšnios 500 g

REKLAMA

Kaip paruošti:

Išsijokite miltus, sumaišykite su soda ir cukrumi.

REKLAMA

Atskirai sumaišykite kiaušinį su kefyru. Supilkite miltus į kiaušinį su kefyru. Paruoštą purią tešlą palikite 20 minučių stovėti po rankšluosčiu.

REKLAMA

Vyšnias nuplaukite, pašalinkite kauliukus, nusausinkite sultis ir sumaišykite su cukrumi. Iš likusių sulčių galite pasigaminti padažą, su vandeniu su krakmolu.

REKLAMA

Formuokite koldūnus, į kiekvieną įdedant po 2-3 uogas. Virkite juos pasūdytame vandenyje, kol užvirs. Po to leiskite dar 2 minutes pastovėti puode, uždengtame dangčiu.

REKLAMA

Šaltinis

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].