Jums reikės:
REKLAMA
miltai – 4 stiklinės
REKLAMA
kefyras – 1 puodelis
REKLAMA
1 kiaušinis
REKLAMA
cukrus – 2-3 šaukštai
REKLAMA
druska – 0,5 šaukštelio
REKLAMA
1 šaukštelis sodos
REKLAMA
vyšnios 500 g
REKLAMA
Kaip paruošti:
Išsijokite miltus, sumaišykite su soda ir cukrumi.
REKLAMA
Atskirai sumaišykite kiaušinį su kefyru. Supilkite miltus į kiaušinį su kefyru. Paruoštą purią tešlą palikite 20 minučių stovėti po rankšluosčiu.
REKLAMA
Vyšnias nuplaukite, pašalinkite kauliukus, nusausinkite sultis ir sumaišykite su cukrumi. Iš likusių sulčių galite pasigaminti padažą, su vandeniu su krakmolu.
REKLAMA
Formuokite koldūnus, į kiekvieną įdedant po 2-3 uogas. Virkite juos pasūdytame vandenyje, kol užvirs. Po to leiskite dar 2 minutes pastovėti puode, uždengtame dangčiu.
REKLAMA
Komentarai:
Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].