Sultinga, aromatinga ir skani!

REKLAMA

Ingredientai:

  • Rudagalvė menkė – 300 g
  • Morka – 1 vnt.
  • Svogūnas – 1 vnt.
  • Grietinė – 150 g
  • Česnakas – 1 skiltelė
  • Džiovinti krapai – 1 šaukštelis
  • Sviestas – 50 g
  • Druska ir pipirai – pagal skonį

Paruošimas:

REKLAMA
  1. Supjaustykite morkas juostelėmis ir kepkite jas kartu su svogūnais svieste ant silpnos ugnies, kol suminkštės, tik nesudeginkite.
  2. Žuvį supjaustykite 1,5–2 centimetrų storio gabaliukais ir suberkite kartu su daržovėmis.
  3. Po 2 minučių apverskite, ant žuvies uždėkite pusę morkų ir svogūnų.
  4. Tada ant viršaus uždėkite grietinę, suberkite druską ir maltus pipirus.
  5. Švelniai sumaišykite ir uždengę dangčiu troškinkite ant mažos ugnies apie 15 minučių.
  6. Įpilkite smulkintų sausų arba šviežių krapų ir česnako. Išmaišykite, ir po minutės nuimkite nuo viryklės.
  7. Leiskite troškiniui pastovėti apie 10 minučių.

Skanaus!

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].