Padažai su grietine yra labai universalūs ir tinka įvairiems patiekalams.

REKLAMA

Viskas priklauso nuo padažo sudėties.

REKLAMA

Norime jums pasiūlyti tris padažų variantus kiekvienam skoniui.

REKLAMA

Visi padažai jums patiks!

REKLAMA

Avokadų padažas žuvies patiekalams 

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA

2 avokadai;

REKLAMA

pusė laimo;

REKLAMA

česnakai 1 skiltelė;

REKLAMA

grietinė 10-15% 300 gramų;

REKLAMA

druska pagal skonį;

REKLAMA

malti juodieji pipirai pagal skonį.

REKLAMA

Gaminimas:

REKLAMA

Nulupkite avokadus, išimkite kauliukus ir sutrinkite juos.

REKLAMA

Į sutrintus avokadus išspauskite laimo sultis ir sudėkite susmulkintą česnako skiltelę (naudokite česnakų spaustuvą).

REKLAMA

Viską gerai išmaišykite.

REKLAMA

Tada įdėkite grietinės, druskos ir pipirų pagal skonį, ir dar kartą išmaišykite.

REKLAMA

Šis padažas labai tinka su lašiša ir jūros gėrybėmis.

REKLAMA

Padažas su karamelizuotais svogūnais

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA

2 svogūnai;

REKLAMA

25 mililitrai augalinio aliejaus;

REKLAMA

grietinė 10-15% 80 gramų;

REKLAMA

tepamas sūris 120 gramų;

REKLAMA

druska, pipirai pagal skonį.

REKLAMA

Gaminimas:

REKLAMA

Nulupkite svogūnus, supjaustykite juos žiedais ir kepkite aliejuje iki ausinės spalvos.

REKLAMA

Tada sumažinkite ugnį ir palikite svogūnus 20-25 minutėms, arba kol jie taps lipnūs ir karamelizuoti.

REKLAMA

Svogūnus nuolat maišykite ir vis įpilkite vandens, kad jie nesudegtų.

REKLAMA

Sumaišykite tepamą sūrį su grietine, druska ir su iškepusiais svogūnais.

REKLAMA

Šis padažas puikiai tinka su bulvių traškučiais.

REKLAMA

Rančos padažas

REKLAMA

Ingredientai:

REKLAMA

grietinė 10-15% 115 gramų;

REKLAMA

60 mililitrų kefyro;

REKLAMA

45 gramai majonezo (neprivaloma);

REKLAMA

citrinos sultys pagal skonį;

REKLAMA

česnakai 1 skiltelė;

REKLAMA

krapai ir petražolės pagal skonį.

REKLAMA

Gaminimas:

REKLAMA

Nuplaukite žalumynus, nusausinkite ir susmulkinkite.

REKLAMA

Nulupkite česnaką ir susmulkinkite jį naudodami smulkintuvą.

REKLAMA

Sumaišykite visus ingredientus.

REKLAMA

Pasūdykite padažą pagal skonį.

REKLAMA

Jei padažo konsistencija atrodo per skysta, ​​galite pridėti šiek tiek daugiau grietinės arba majonezo.

REKLAMA

Rančos padažas gali būti patiekiamas su daržovėmis arba naudojamas kaip salotų padažas.

REKLAMA

Skanaus!

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].