Dažniausiai ruošiant įvairius patiekalus, žmonės naudoja tik įvairių žolelių lapus, o stiebeliai tuo tarpu keliauja į šiukšliadėžę. Patyrę virėjai jau seniai nedaro šios klaidos, todėl siūlome ir jums perimti šią maisto ruošimo meno taisyklę.

REKLAMA

Žolelių stiebelius galite išsaugoti ir vėliau juos naudoti gaminant sriubas, troškinius ir sultinius. Tai suteiks jūsų patiekalui sodresnį skonį ir aromatą.

REKLAMA

Tiesa, yra dar viena gudrybė, kad vėliau nereikėtų gaudyti kietų stiebo gabalėlių savo maiste. Prieš juos sudėdami – suriškite į ryšulėlį ir tik tuomet įdėkite į puodą.

Išvirę sriubą ar sultinį – paprasčiausiai ištraukite visą ryšulėlį su stiebais. Taip be vargo pagardinsite savo patiekalus.

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].