Močiutės „slaptas“ ingredientas, dėl kuriuo blynai neprilimpa prie keptuvės

Skanūs ir ploni blynai – na, kas galėtų būti skaniau? Atrodytų, paruošti visą krūvą skanių ir puikių blynų yra paprasta. Tačiau tikriausiai kiekviena namų šeimininkė kada nors susidūrė su tuo, kad jos mėgstamas receptas nepavyko ir ne tik pirmasis blynas pasirodė apsvilęs, bet ir visi kiti. Po to susinerviname ir nesuprantame, dėl ko, kai močiutė kepa blynus, jie neprilimpa prie keptuvės.

REKLAMA

Kad taip neatsitiktų, namų šeimininkės imasi įvairiausių gudrybių. Dažniausiai į tešlą jos įpila saulėgrąžų aliejaus. Taip, gali būti, kad jis išsaugos blynų struktūrą, tačiau švelnus ir aromatingas jūsų blynų skonis gali būti sugadintas, nes aliejus gali padaryti juos riebesnius. Tačiau yra vienas nuostabus ingredientas, kuris tikrai padės išvengti nusivylimo gaminimo metu. Šį puikų ingredientą naudojo ir mūsų močiutės, kurių blynai yra patys skaniausi pasaulyje.

REKLAMA

Šis stebuklingas ingredientas yra įprastas krakmolas, randamas kiekvienoje virtuvėje ar artimiausioje maisto prekių parduotuvėje.

neprilimpa

REKLAMA

Su juo blynai nepridegs, jie atrodo sodrūs ir rudi, puikiai išlaikys savo formą. Svarbiausia panaudoti reikiamą kiekį krakmolo. Galite naudoti vieną ar du šaukštus krakmolo 200 gramų miltų.

Kaip matote, išradingas yra paprastas ingredientas yra tiesiog krakmolas. Skanių blynų, kurie neprilimpa prie keptuvės! Ir būtinai pasidalinkite šiuo puikiu triuku su savo draugais!

REKLAMA

REKLAMA

Komentarai:

Griežtai draudžiama Zinoti.lt portale skelbiamą informaciją naudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur. Draudžiama platinti Zinoti.lt bet kokio pavidalo medžiagą be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Zinoti.lt šaltinį. Ši informacija yra Zinoti.lt nuosavybė. Ją galima platinti tik susitarus su portalo redakcija. Norint gauti sutikimą, reikia kreiptis el. paštu [email protected].